God mat hele uka (Innbundet)
Forfatter:
Forfatter: | Lise Finckenhagen |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2019 |
Antall sider: | 304 |
Forlag: | Font Forlag |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788281695122 |
Forfatter: | Lise Finckenhagen |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2019 |
Antall sider: | 304 |
Forlag: | Font Forlag |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788281695122 |
I boka inspireres du til å lage velskmakende retter til alle dagene i uka - fra enkle halvtimesretter og gode, grønne middager til fristende fredagskos og trasisjonelle søndagsklassikere. Og dessuten flere søte fristelser.
Enkle oppskrifter for deg som liker god mat.
Bokas kapitler er delt inn etter ukens dager, men du står selvsagt fritt til å lage bønnetaco på tirsdag og kremet pasta med kylling på en søndag. Ved hver oppskrift står det angitt hvor lang tid retten tar å lage, slik at det skal være lett for deg å planlegge. Lise forklarer fremgangsmåten med et lettfattelig språk, og de fine bildene er med på å friste deg til å lage noe godt du kan nyte, i gode venners lag.
Folkelige ukemenyer!
Grønn mandag
En helt vanlig tirsdag
Hektisk onsdag
Gullkantet torsdag
Fredagslykke
Søt lørdag
Langsom søndag
I boka får du oppskrifter på salater, basert på bønner og linser, rene vegetarmåltider, fristende supper og måltider med pasta og ris. Du vil finne retter med fugl, svin, okse, lam, vilt, fisk og skalldyr. I tillegg får du mange oppskrifter på dressinger og sauser, samt andre gode tilbehør.
Lise Finckenhagen har faste matspalter i VG og på NRK med mange trofaste følgere. Hun er en av landets mest folkekjære kokker, og her formidler hun på mesterlig vis oppskrifter på en enkel og god måte. Her får du 130 av folkets favoritter, for første gang samlet mellom to permer.
Lise Finckenhagen begynte hos Eivind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring, og har siden oppparbeidet seg et rykte som en av Norges dyktigste kokker.