Norsk mat med Andreas Viestad (Innbundet)
Forfatter:
Forfatter: | Andreas Viestad |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2008 |
Antall sider: | 256 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202287412 |
Forfatter: | Andreas Viestad |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2008 |
Antall sider: | 256 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202287412 |
I denne boken inviterer Andreas Viestad deg til å lage tradisjonsrike favorittretter og til å utvikle våre mattradisjoner, slik at de kan leve videre i mange år.
Boken inneholder mer enn hundre oppskrifter på de viktigste rettene til hverdag og fest. Her finner du kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme, men også bakt laks med ingefær og soyasaus. Den klassiske fårikålen står side om side med honningglasert lammelår. Du får oppskrift på den beste bacalaoen, rypebryst, finnbiff og reinsdyrcarpaccio, hjemmelaget krokanis og akevittsorbet. Og er det ikke på tide å slå et slag for lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade?
Du finner det hele og mer til i denne praktiske og nydelig gjennomillustrerte boken signert Andreas Viestad.