Gårdsmat fra hjertet av Norge (Innbundet)
Forfatter:
Forfatter: | Charlotte H. Sveinsen og Andreas Viestad |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2020 |
Antall sider: | 280 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202640699 |
Forfatter: | Charlotte H. Sveinsen og Andreas Viestad |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2020 |
Antall sider: | 280 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202640699 |
Liker du norsk, kortreist mat og ujålete oppskrifter, da vil du like denne boka. Boka er delt inn i tradisjonelle kapitler som forretter, kjøtt, fisk, dessert osv., men har noen originale grep som at for eksempel et helt kapittel inneholder retter som tar utgangspunkt i korn. I kjøttkapitlet ønsker forfatterne å vise spennet mellom husmannskost og mat fra storgårdene og betydningen av å bruke alle deler av dyret når du skal lage bærekraftig og kortreist mat. De fremhever at innlandsfisken er en glemt skatt, og at de beste helgemiddagene blant annet kan lages av vilt.
Dette er en bok som varmer og inspirerer. Herlige oppskrifter og utrolig vakre bilder fra et svært folkekjært landskap.